Putzmeister Experts App

Putzmeister heeft een nieuwe app uitgebracht om van elke klant een expert te maken voor Putzmeister betonpompen. De ‘Putzmeister Experts’-app biedt klanten nuttige video’s en instructies voor de producten van het bedrijf.

Diepgaande kennis over de functies van machines, handleidingen voor een juiste installatie en bediening, tips voor onderhoud en probleemoplossing en informatie over accessoires zijn allemaal onderwerpen die door de app worden De Putzmeister Experts-app is gratis en beschikbaar in de Apple App Store en Google Play. Neem voor meer informatie over de Experts-app en andere Putzmeister-programma’s contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.

Bij BTM zetten we ons in voor groen bouwen en duurzaamheid in onze kantoren en op onze werklocaties. Wij geloven dat groene gebouwen niet alleen goed zijn voor het milieu, ze bieden ook onmiddellijke en langdurige economische voordelen.

De Putzmeister Experts-app is gratis en beschikbaar in de Apple App Store en Google Play. Neem voor meer informatie over de Experts-app en andere Putzmeister-programma’s contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.

Met de Putzmeister Experts App wordt de wereldwijde knowhow van Putzmeister samengevat in handige video’s, rekenmachines en nieuws. De video’s helpen u Putzmeister-producten uit te voeren en te begrijpen.