BTM Nederland: powered by Putzmeister

News

Geen categorie

Nieuw bindmiddel laat worm sneller slijten

Waar de markt voorheen anhydriet inkocht bij Gyvlon is dat door de bedrijfsbeëindiging niet meer mogelijk.

Hierdoor zijn afnemers van anhydriet genoodzaakt hun bindmiddel in te kopen bij andere leveranciers zoals CASEA. 

De wijziging in bindmiddel leverancier zorgt voor nieuwe uitdagingen waaronder een grotere slijtage van stator en rotor in de wormpomp. Om dit ter ondervangen zijn er twee mogelijke oplossingen. 

De eerste oplossing: maak gebruik van een premium snack deze slijt minder hard. De premium snack (Putzmeister 7515) kan u bij ons bestellen en vindt u in de webshop onder artikel nummer: 667660.

De tweede oplossing is door gebruik te maken van een plunjerpomp. Bij deze optie heeft u geen last van slijtage aan de worm, dit komt doordat de plunjerpomp gebruik maakt van slijtarme plunjers.  

In deze categorie biedt BTM Nederland twee pompen die anhydriet verpompen:  

Heeft u interesse in een plunjerpomp? Dan bieden wij een speciale actie u kunt namelijk 1 week gratis gebruik maken van de Putzmeister P 720. Voor meer informatie neem contact met ons op.  

Brinkmann-EstrichBoy-EC-450-63-A
Geen categorie

Elektrische zandcement pomp

Nieuw in het assortiment de Brinkmann Estrichboy EC 450 – 63 A. Deze zandcement pomp bezit een krachtige 36 kW elektromotor en is daardoor volledig elektrisch.

Vaak wordt gedacht dat met een elektromotor mindere prestaties worden behaald maar dat is in dit geval niet waar. Deze pomp haalt dezelfde prestaties als de diesel versie.

Enkele voordelen van dit model:

  • schakelbaar tussen 63 A en 50 A
  • dezelfde prestaties als de diesel versie
  • geen uitstoot, minder lawaai en geen last van uitlaatgassen

Benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

P 730 op de proef
Nieuws

P 720 of P 730 gratis op de proef

Een nieuwe betonpomp is een investering voor meerdere jaren. Wanneer u zo’n aankoop doet kunnen wij ons voorstellen dat u een betonpomp wilt uitproberen in de praktijk.

Daarom biedt BTM vanaf nu de nieuwe P 720TD & P 730 TD gratis op proef. Dit betekent dat u een week lang gratis gebruik kunt maken van een van deze modellen.

Heeft u interesse in een gratis proefperiode? Neem dan contact met ons op.

Nieuwe Hatz motor Putzmeister P 720 & Putzmeister P 730
Nieuws

Nieuwe motor P 730 & P 720

Al jaar en dag plaatst Putzmeister in hun assortiment betonpompen met enkel de krachtige en betrouwbare Deutz krachtbron. 

Vanaf vandaag is daar verandering in gekomen. Nu zijn de P 720 TD en P 730 TD ook verkrijgbaar met de stille, betrouwbare en krachtige Hatz motor.

Voor meer informatie neem contact met ons op.