BTM Nederland: powered by Putzmeister

News

Nieuws

Betonpomp met kap

De nieuwe P 720 & P 730’s kunnen nu ook met kap worden geleverd.Dankzij deze kap voorkomt u vervuiling van pomp en straat. Natuurlijk kan u deze kap bij ons bestellen. Neem voor meer informtie contact met ons op.

Putzmeister P 720
Nieuws

P 720 geleverd

Vorige week heeft BTM Nederland deze Putzmeister P 720 geleverd aan Colijn betontechniek.

Bij deze willen wij Colijn betontechniek feliciteren met de nieuwe betonpomp

Putzmeister P720TD
Nieuws

Putzmeister P720TD

We feliciteren Chris van Noorman Betonpompen met de aankoop van zijn P720TD. De P720TD is de opvolger van de P715 en heeft een vermogen van 21 m³ per uur.

Dit model kan tot wel 300 meter beton verpompen. BTM Nederland is de officiële dealer van de P720 en kan deze pomp helemaal naar wens opbouwen. Voor meer informatie over de P720TD neem contact met ons op.

Geen categorie

Nieuw bindmiddel laat worm sneller slijten

Waar de markt voorheen anhydriet inkocht bij Gyvlon is dat door de bedrijfsbeëindiging niet meer mogelijk.

Hierdoor zijn afnemers van anhydriet genoodzaakt hun bindmiddel in te kopen bij andere leveranciers zoals CASEA. 

De wijziging in bindmiddel leverancier zorgt voor nieuwe uitdagingen waaronder een grotere slijtage van stator en rotor in de wormpomp. Om dit ter ondervangen zijn er twee mogelijke oplossingen. 

De eerste oplossing: maak gebruik van een premium snack deze slijt minder hard. De premium snack (Putzmeister 7515) kan u bij ons bestellen en vindt u in de webshop onder artikel nummer: 667660.

De tweede oplossing is door gebruik te maken van een plunjerpomp. Bij deze optie heeft u geen last van slijtage aan de worm, dit komt doordat de plunjerpomp gebruik maakt van slijtarme plunjers.  

In deze categorie biedt BTM Nederland twee pompen die anhydriet verpompen:  

Heeft u interesse in een plunjerpomp? Dan bieden wij een speciale actie u kunt namelijk 1 week gratis gebruik maken van de Putzmeister P 720. Voor meer informatie neem contact met ons op.  

Brinkmann-EstrichBoy-EC-450-63-A
Geen categorie

Elektrische zandcement pomp

Nieuw in het assortiment de Brinkmann Estrichboy EC 450 – 63 A. Deze zandcement pomp bezit een krachtige 36 kW elektromotor en is daardoor volledig elektrisch.

Vaak wordt gedacht dat met een elektromotor mindere prestaties worden behaald maar dat is in dit geval niet waar. Deze pomp haalt dezelfde prestaties als de diesel versie.

Enkele voordelen van dit model:

  • schakelbaar tussen 63 A en 50 A
  • dezelfde prestaties als de diesel versie
  • geen uitstoot, minder lawaai en geen last van uitlaatgassen

Benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.