BTM Nederland: powered by Putzmeister  

Onderdelen voor betonpompen

Onderdelen voor betonpompen

BTM Nederland verkoopt een groot assortiment van onderdelen voor betonpompen van Putzmeister. Doordat BTM Nederland een officiƫle dealer is van Putzmeister heeft u gegarandeerd een scherpe prijs.

Onderdelen

Enkele onderdelen die BTM Nederland aanbiedt voor betonpompen:

Onderdelen andere pompen

Naast onderdelen voor de betonpomp verkoopt BTM Nederland ook onderdelen voor: zandcement pompen, vloerpompen, pleisterpompen en gietvloerpompen. Bent u nieuwsgierig naar alle onderdelen die BTM aanbiedt online? Kijk dan in de webshop. Hier vind u de meest verkochten onderdelen. Staat een onderdeel dat u zoekt niet in de webshop? Kijk dan in de brochure en neem contact met ons op. Wij kunnen namelijk alle onderdelen die in de brochure staan regelen voor u.  

Voorraad

BTM Nederland houdt een grote voorraad aan van producten die veel verkocht worden hierdoor kunnen de meeste onderdelen snel worden geleverd. Mocht het onderdeel dat u zoekt niet op voorraad zijn dan kunnen wij deze binnen enkele dagen leveren.

Vragen & installatie

Heeft u vragen over onderdelen of wilt u onderdelen laten installeren? Onze vakmannen op de werkplaats hebben jaren ervaring met de installatie van onderdelen op betonpompen. Dankzij deze ervaring kunnen zij naast de installatie u ook advies geven over de onderdelen.