Nu leverbaar de Putzmeister P720.

De P720, de opvolger van de P715 is vanaf nu uit voorraad leverbaar! De afgelopen maanden is er veel getest en verbeterd. Trots kunnen we vermelden dat BTM Nederland enkele maanden geleden als eerste in Europa een P720 geleverd kreeg om de machine te testen. Hierop zijn in samenwerking met Putzmeister Duitsland verschillende verbeteringen doorgevoerd.

Om de komst van de P720 te vieren is er tot en met het voorjaar van 2020 een waanzinnige kortingsstunt. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op of maak een afspraak om P720 te komen bezichtigen.

Updates en Inovatie van de P720

Zoals gezegd is er dit jaar veel getest en verbeterd aan de machine. Ook volgend jaar zullen meer updates volgen. BTM Nederland beschikt als enige in Nederland over de kennis en apparatuur om de machines te updaten en van nieuwe functies en software te voorzien.

Daarnaast werkt Putzmeister in samenwerking met BTM Nederland op dit moment aan een “Pump and GO” versie waarbij de pomp niet meer losgekoppeld en razendsnel opgesteld kan worden. De Putzmeister P720 en Putzmeister P730 zijn oorspronkelijk ontworpen als stationaire machines. Dit betekend dat tot op heden bij iedere betonstort de steunpoten moeten worden uitgeklapt.

Voor prijsinformatie: ga naar de shop.

Download hier de brochure:
https://www.btmnederland.nl/wp-content/uploads/2020/12/P720_NL.pdf